Best Western Hotel Anno 1937

Boende för längre tid!


Vi kan utöver våra trevliga enkel-och dubbelrum även erbjuda en nybyggd 3-rums lägenhet på över 100 m².

Vi har låtit bygga en lägenhet som innehåller allt det ni behöver ifall ni kommer att behöva ett bekvämt boende under en lite längre period. Exempelvis innehåller köket komplett utrustning med allt från grytor och bestick till microvågsugn, spis, diskmaskin m.m.
I anslutning till "The Master Bedroom" finns ett större badrum inrett med jacuzzi och  tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ytterligare ett badrum som är utrustat med dusch.
Se foton nedan för att få en uppfattning om hur boendet ser ut. Naturligtvis finns det möjlighet att boka tid för en privat visning.

Välkommen att höra av dig för att diskutera tillgänglighet och pris.

   
   
   
   
   
   
   
   

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.